MikroPOS
Fitness

MikroPOS vodenje  in spremljanje fitness studia vam omogoča nadzor in delo s kartami, članarinami in plačili. Vse na enem mestu.

Kupi zdaj

Fitness

Da. Pri nas dobite vse v paketu. Lahko pa tudi samo program. Izbira je vaša.

 

In še nekaj.
Prve 3 mesece imate 50% ZAČETNI BONUS.

Prednost uporabe

Vodenje in spremljanje fitness studia
ni še bilo nikoli lažje.

 • Izdajanje kart s pomočjo brezstičnih kartic.
 • Karte lahko imajo različne omejitve (dopoldanska, omejitev po dnevih npr mesečna karta…).
 • Opcije so karte za skupinske vadbe z omejitvami (npr. mesečna 2x tedensko)
 • Plačevanje članarine strank (če je ta potekla, program ne dovoli vstopa).
 • V primeru, da je stranki potekla karta bo receptor opozorjen.
 • Karto lahko podajšate samo z izdajo računa.

Davčne blagajne

Podpora


V poslovnem svetu in določenih situacijah je strankam pomembna odzivnost in dostopnost podpore. V našem podjetju vam zagotavljamo, da je naša podpora v odlični formi in ne samo da smo dosegljivi, ampak tudi neodgovorjene klice vrnemo še v istem dnevu.

Prilagodljiva cena


Na trgu je kar nekaj konkurence, nekateri so med dražjimi, drugi spet imajo zelo nizke cene. Našim strankam zagotavljamo, da za ceno, ki jo plačajo, dobijo kvalitetno opravljeno storitev.

Svetovanje


Zavedamo se, da danes ni samo cilj prodati produkt ali storitev, temveč je zelo pomembno, da se strankam ponudi celovita podpora, ne samo v tehničnem smislu ampak tudi kot svetovanje kaj je dobro in na kaj je potrebno paziti.

Nakup ali najem

V našem podjetju vam lahko ponudimo davčno blagajno v odkup ali najem. To pomeni, da se sami lahko odločite ali bi blagajno raje kupili ali pa celoten komplet najeli in tako se tudi razbremenili vzdrževanja opreme v prihodnosti. Nakup celotnega kompleta davčne blagajne je možen tudi na obroke.

Davčna blagajna

Davčne blagajne namenjene csem vrstam storitev, ki so varne, zanesljive, cenovno ugodne in za katere v celoti poskrbimo mi. Na vas je da se osredotočite na svoj posel, za brezhibno delovanje blagajne poskrbimo mi.

Več informacij

Kuhinjski monitor

Kuhinjski monitor

Nov način poslovanja v restavracijah je uvedba kuhinjskega monitorja. Le ta zamenja nošenje ali tiskanje listkov za kuharje. Ker je sistem zelo enostaven in prilagojen hitrejšemu delu, se bo čas od naročila natakarja do postrežbe skrajšal in to za kar 15%.

Več informacij

 • Z vašim programom in servisom smo zelo zadovoljni. Hitra odzivnost in preprostost upravljanja, kar je definitivno velika odlika, saj tudi nam, ki smo starejša generacija, nudi hitro in preprosto dojemanje. Skratka, super ste!!!
  RobertTaverna POLC, Koper
 • MikroPOS uporabljamo že nekaj let in vedno so nam na voljo, kar pa jih odlikuje, je pa njihova odzivnost in prijaznost
  RenataRenata, Klopčič d.o.o.
 • Kot dolgoletni uporabniki gostinskih blagajn (programov), smo se po raziskavi ponudnikov na trgu davčnih blagajn soglasno odločili za mikroPOS. Prepričala nas je enostavna uporaba, vodenje in pregled poslovanja na daljavo pa tudi kompatibilnost z računovodskimi programi. Zelo pa izstopa tudi hitra podpora, ki je vedno na razpolago in konkurenčne cene njihovih produktov.
  Janez JanRestavracija Gregori