Funkcije

Enostavne. Varne. Ugodne.

Davčne blagajne po vaši meri

Program mikroPOS ima ogromno bazo funkcij, od izvozov in dostopa do zalog in cenikov, ki podjetnikom olajšajo in pohitrijo delo. Naša prodaja vam bo vedno svetovala in pomagala pri izbiri.

Davčne blagajne

Izvoz za računovodstvo


Izvozite vaš promet z samo enim klikom ter ga posredujte v računovodstvo. Le ta pa bo vaš promet poknjižil zelo hitro. Naša davčna blagajna pripravi XML datoteko v kateri se nahaja vaš promet in DDV za izbrano obdobje.

E - računi


Izdelajte dobavnico ali račun ter ustvarite ovojnico iz tega. E-račune uporabljajo določena podjetja ter celotna javna uprava.

Oddaljen dostop


Dostopajte do vaše blagajne in podatkov iz katerekoli lokacije. Program mikroPOS vam omogoča, da se lahko povezujete z vašim drugim računalnikom in tako urejate dokumente, izdajate račune, vnašate artikle, cene…

Povezava s tehtnico


Vašo tehtnico lahko povežemo z blagajno in teža artikla se nato lahko prenese na blagajno, vse kar morate storiti je, da označite kateri artikel ste stehtali in izračuna se vam vrednost v €, glede na težo in ceno na kg.

Branje artiklov s črtno kodo


S pomočjo čitalca črtne kode, lahko vaše artikle prodajate tako, da le to odčitate z izdelka. Program bo poiskal vaš artikel ter ga postavil na račun. Prednost uporabe čitalcev v trgovini je, da ne moremo prodati napačen artikel.

Daljinsko naročanje


Danes imamo zelo zahtevne goste in včasih nam minuta pomeni kot ena ura. Pohitrite postrežbo vaših strank s pomočjo daljinskega naročanja. Le ta omogoča, da z android napravo (telefon, tablica) sprejmete naročilo ali izdate račun pri mizi.

Fitness vstopi


Vstop vaših strank v fitness ali vadbeni center nadzorujte s sistemom brezstičnih kartic. Program na podlagi različnih dovoljenj, omejuje ali dovoljuje vstop strank. Vodijo se različni obiski (meseci, dnevi, ure), prav tako je opcija omejitev za neplačane članarine.

Kuhinjski monitor


Kuhinjski monitor je danes že nepogrešljiva zadeva, saj osebju v kuhinji, pripravi in izdaji olajša delo. S pomočjo kuhinjskega monitorja pohitrite vaše delo za kar 15% v tem času pa se osebje lahko posveča kvalitetni pripravi in zadovoljstvu vaših strank.

Happy Hour


Določite artiklom happy hour ceno. Vsak artikel lahko določite, da uporablja happy hour ceno, določite pa lahko za točno določene dneve, datumski razpon, določite pa lahko tudi od katere do katere ure velja cena, ki jo vnesete.

Select Card


Omogočite vašim strankam, da plačujejo za vaše usluge s storitvijo plačila s kartcio SelectBox. Uporaba je enostavna, le način plačila izberete in odčitate kodo na kartici in sistem preveri veljavnost le te. Seveda lahko svojim strankam tudi ponudite nakup le teh, kot darilni bon.

MBills Plačila


Tehnologija hitro napreduje in stranke stremijo k temu, da bi plačevali čimbolj enostavno, s pametnimi telefoni. Kako deluje? Stranka, ki želi plačati račun z storitvijo mBills, se le ta na blagajni izbere in stranka s telefonom odčita QR kodo in v trenutku, ko stranka potrdi plačilo, se vam račun natisne. Stroški so neprimerljivo nižji od kartičnega poslovanja.

Modul dostava hrane


Vaše podjetje želi opravljati dostavo na dom? Nič lažjega. S pomočjo modula za dostavo, vnesete podatke vaše stranke ter naslove kam naj se jim dostavlja hrana (npr. 1x v službo, 1x domov…). Da pa bo dostavljalcu stvar enostavna, ima na računu izpisan tudi naslov stranke ter kontakt.

Veleprodajni cenik


V primeru, da prodajate tudi kot grosist, je v programu mikroPOS tudi opcija, da artiklom določite veleprodajno ceno, stranki pa določite, da uporablja veleprodajni cenik.

3D mize


Ker si postrežno osebje veliko lažje zapomnijo postavitev miz v prostoru, vam mikroPOS omogoča, da si izrišete svoj prostor, postavite stene, mize in tudi razdelite prostore (npr. terasa, dvorana, zgoraj…). Ena velika prednost je, da lahko vodite mize po t.i. rundah in račune izdate tudi po željah strank.

Zaloga vidna takoj


Stanje zaloge artiklov si lahko pogledate v vsakem trenutku, saj program mikroPOS deluje tako, da se zaloga poknjiži takoj, ko se ustvari dokument (prevzem, račun, dobavnica,…). Podatek o zalogi je zelo visokega pomena in prednost našega programa je prav v tem, da se zaloga vidi takoj.

Moneta


Stranke lahko plačujejo tudi z storitvijo Moneta. Če je transakcija uspešna, se račun natisne avtomatično.

Tehtanje


Artikle postavite na tehtnico in ko izberete artikel na blagajni, bo program avtomatično prebral težo izdelka in jo prenesel.

Zaloga


Nastavite si minimalno zalogo in ko program pride do vrednosti minimalne zaloge, se ta artikel obarva.

  • Kot dolgoletni uporabniki gostinskih blagajn (programov), smo se po raziskavi ponudnikov na trgu davčnih blagajn soglasno odločili za mikroPOS. Prepričala nas je enostavna uporaba, vodenje in pregled poslovanja na daljavo pa tudi kompatibilnost z računovodskimi programi. Zelo pa izstopa tudi hitra podpora, ki je vedno na razpolago in konkurenčne cene njihovih produktov.
    Janez JanRestavracija Gregori
  • MikroPOS uporabljamo že nekaj let in vedno so nam na voljo, kar pa jih odlikuje, je pa njihova odzivnost in prijaznost
    RenataRenata, Klopčič d.o.o.
  • Z vašim programom in servisom smo zelo zadovoljni. Hitra odzivnost in preprostost upravljanja, kar je definitivno velika odlika, saj tudi nam, ki smo starejša generacija, nudi hitro in preprosto dojemanje. Skratka, super ste!!!
    RobertTaverna POLC, Koper